Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός


Τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Γ Εθνικής γνώρισε το Αιγάλεω, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Τριγλία Ραφήνας η οποία έδειξε περισσότερο έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.



Πρόωρο αντίο από τον θεσμό του Κυπέλλου της Γ Εθνικής είπε το Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο τους επίσημο αγώνα για την φετινή χρονιά έδειξαν ανέτοιμοι και με αρκετά προβλήματα σε άμυνα και την ανάπτυξη του παιχνιδιού τους απογοητεύοντας τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η απουσία αρκετών παικτών από «κυανόλευκη» αποστολή (Δουκάκης, Κουμπούλης, Ναυπλιώτης, Κλης, Σταύρου, Πουλάκη και Τουρκοχωρίτης ) μπορεί να δημιούργησαν πονοκέφαλο στον Λουτσιάνο Ντε Σόουζ, ωστόσο η πολύ κακή εικόνα της άμυνας (στο ψηλό παιχνίδι και τις στημένες φάσεις) και τα πολλά εύκολα λάθη στη μεσαία γραμμή οδήγησαν στην ήττα χτυπώντας καμπανάκι σε όλους από νωρίς.

Αντίθετα η Τριγλία Ραφήνας παρουσιάστηκε καλύτερη από το City δείχνοντας πιο «δεμένη» ως ομάδα. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες στο γήπεδο, πέτυχαν γρήγορα γκολ και έφθασε δικαίως στη νίκη –πρόκριση.

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 3ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης η Τριγλία κατάφερε να πετύχει το γκολ όταν ο Μάντζης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Αιγάλεω και με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-1…

Στο 7ο λεπτό έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Στρόμπουλου, ο Σκαφίδας έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Κουρεπίνης με εντυπωσιακή επέμβασή του έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Η Τριγλία Ραφήνας εκμεταλλευόμενη τα πολλά κενά στην άμυνα του Αιγάλεω συνέχισε να δημιουργεί επικίνδυνες  καταστάσεις και στο 23 ο Ζέκιο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουρεπίνη ωστόσο ο τερματοφύλακας του City κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα.

Από το τα μισά του πρώτου μέρους το Αιγάλεω κατάφερε να ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι και σιγά-σιγά να προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Πρώτη καλή στιγμή για τους «κυανόλευκους» έγινε στο 39ο λεπτό, όταν ο Κοντιζάς έπειτα από όμορφο συνδυασμό από τα δεξιά μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Τριγλίας έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τριγλία ξεκίνησε δυνατά και στο 50ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2. Έπειτα από σέντρα ο Κόρακας έπιασε την κεφαλιά η μπάλα, όμως σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουρεπίνη και έφθασε στον αμαρκάριστο Σκαφίδα, ο οποίος από τα δύο μέτρα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 52ο λεπτό ο Τουρνάς έπαιξε το ένα-δύο με τον Χρήστο μπήκε στην μεγάλη περιοχή και ανατράπηκε από τον Τσέπα, ωστόσο ο Κακριβής δεν έδειξε την καταφανέστατη παράβαση προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Αιγάλεω.

Στο 55ο λεπτό κατάφερε να πετύχει το γκολ όταν ο Στρόμπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Σκαφίδας με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2…

 Στο 62ο λεπτό ο Χρήστο έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Φιλιππόπουλο, όμως ο πορτιέρο της Ραφήνας έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Λουτσιάνο πέρασε στο παιχνίδι τους Πολυκρέτη, Βουτυρά και το Αιγάλεω έγινε περισσότερο απειλητικό προς την εστία της Τριγλίας.

Στο 77ο λεπτό το Αιγάλεω μείωσε σε 1-2 όταν ο Παπουτσής εκτέλεσε το φάουλ εκτός περιοχής η μπάλα κόντραρε, έφθασε στον Βουτυρά που με κοντινό πλασέ πέτυχε το γκολ και έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους «κυνανόλευκους».

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Αιγάλεω πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στο 91ο λεπτό ο Μιχαήλ δεν κατάφερε από καλή θέση να πετύχει το 2-2 και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες της Τριγλίας να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους.

Αιγάλεω (Λουτσιάνο) : Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κοντίζας, Στριμμένος, Ταμπάκης (65 Μιχαήλ), Μαυρομάτης, Χρήστο, Μπεθάνης, Παπαναστασίου (71 Πολυκρέτης), Τουρνάς (71 Βουτηράς), Παπαθανασίου
Τριγλία Ραφήνας (Ασλάνογλου) : Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο (89 Αλεβίζος), Γκίκα, Σταμπέλος, Μάντζης (80 Μουλλάκη), Ζέκιο (92 Τσιτόφωτος).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Κακή η διαιτησία του Κακριβή ο οποίος ελέγχεται για την φάση του 52ου λεπτού όταν και ο Τσέπας ανέτρεψε τον Τουρνά χωρίς να δίνεται η παράβαση. Φάση που ενδεχομένως να άλλαζε και την ροή του παιχνιδιού.