Σεφτέ στις νίκες

Το γκολ του Κώστα Παπουτσή αρκούσε προκειμένου το Αιγάλεω να επικρατήσει με 1-0 του Αγίου Νικολάου κατά την 2η αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Γ Εθνικής και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή εμφάνιση από τους «κυανόλευκους» που είχαν χαμένο πέναλτι (Παπουτσής) και δύο δοκάρια (Παπουτσής, Σταύρου)…


Σεφτέ στις νίκες έκανε το Αιγάλεω στο φετινό πρωτάθλημα. Η καθυστερημένη έναρξη του αγώνα  κατά 35 λεπτά (δεν είχε σταλεί από τον Δήμο προς την Αστυνομία το έγγραφο για την άδεια καταλληλότητας του γηπέδου) δεν φαίνεται να επηρέασε τους παίκτες του City, οι οποίοι κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους που έδωσαν μαζικό παρόν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Το Αιγάλεω καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερο από τον Άγιο Νικόλαο και αν ήταν πιο εύστοχο στην τελική προσπάθεια ή λίγο πιο τυχερό θα μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα τέρματα, αφού το τελικό 1-0 αδικεί την ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Η απόδοση του Αιγάλεω ήταν εξαιρετική δείχνοντας πως όσο περνά ο καιρός ολοένα και θα παρουσιάζεται όπως όλοι θέλουν και όπως οι φίλαθλοί του ονειρεύονται.

Από την άλλη πλευρά ο Άγιος Νικόλαος προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν για την εστία του, ωστόσο δεν τα κατάφερε αφού αγωνιζόταν και με παίκτη λιγότερο από το 54ο λεπτό όταν και ο Καρνιάτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 750 λεπτό το Αιγάλεω κέρδισε πέναλτι όμως ο Παπουτσής έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Μπρόκου…

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα (87) ο αρχηγός του City φρόντισε να ξεσηκώσει τους πάντες στο γήπεδο όταν με ένα καταπληκτικό δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα των Κρητικών και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

 Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε δεόντως καθώς αμέσως μετά την επίτευξή του ο Παπουτσής ως άλλος... Μπολτ έτρεξε όλο το γήπεδο για να βρεθεί μπροστά από την Θύρα 12 όπου έγινε ένα με τον κόσμο που αποθέωσε την ψυχή και αρχηγός της ομάδας…

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο)  : Κουρεπίνης, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Παπουτσης, Κοντιζά (65 Κλής), Σταύρου, Μπεθάνης,  Δουκάκης, Βουτυράς (61 Πολυκρέτης), Χρήστο (77 Παπαναστασίου), Μιχαήλ, 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης) : Μπόκος, Πυγιάκης (56 Καουκάκης), Μουτάκης, Κοκκολάκης Κ. (31 Δέλλιος), Ιασωνίδης, Χρηστάκης, Σταυρακάκης (10 Φαγάς), Γκέτα, Λεπτοκαρίδης, Κοκκολάκης Γ, Καρνιάτης.